József Földi

Ceea ce acum zeci de ani a inceput ca un hobby, astazi a devenit o profesie. Acum, ca fotomecanic, fotograf si cameraman profesionist contribui la imortalizarea evenimentelor deosebite din viata oamenilor pentru a crea impreuna mai mult decat o simpla fotografie: o amintire de nepretuit!Ionut Boicu

Pasionat de fotografie, am incercat intotdeauna sa transpun idei si valori in moduri noi si creative, prin tehnica elaborata de iluminare, perfectionarea continua in fiecare fotografie si prin experienta acumulata de-a lungul anilor in fotografia de peisaj, de produs, de portret, de arta.Povestea Dora

Studioul Dora s-a nascut in apropierea Bucurestiului pentru a satisface exigentele fotografilor profesionisti atat prin marimea, cat si prin dotarea lui.

Studioul foto ofera posibilitatea fotografilor incepatori sau avansati sa faca primii pasi in lumea luminilor artificiale. Va oferim cu placere ajutor educativ in cadrul caruia va aratam nu numai cum se intrebuinteaza echipamentul de studio ci va ajutam, de asemenea, in comunicarea cu modelul si in gasirea unei pozitii cat mai avantajoase pentru fotografia dorita.

La noi orice client poate face cunostinta cu diferentele intre modificatorii de lumina iar folosirea acestora poate fi exersata in timpul fotografierii. Fotografii nostri cu experienta va introduc in tainele luminilor prin diverse cursuri sau worshop-uri.

Alegerea locatiei a fost, desemenea, un criteriu important pentru noi, astfel incat fotografii sa-si poata desfasura activitatea intr-un ambient linistit, care are desigur efect asupra muncii lor. Nu am vrut ca parcarea sa constituie o problema, sau mutarea accesoriilor necesare fotografierii sa fie un obstacol. Dar, in acelasi timp, trebuie sa existe posibilitatea executarii fotografiilor outdoor.

Fie ca vorbim de evenimente familiale, zile de nastere, sedinte foto bebe/copil/grup, portrete, ori fotografii de produs sau coperte CD/DVD/reviste, glamour, fashion sau orice alt tip de fotografie, va stam la dispozitie.